Vin Santo nebo li svaté či požehnané víno. Je toskánská specialita, která se vyrábí již po staletí. Jedná se o sladké víno, které se vyrábí metodou sušení hroznů. Paolo de Marchi hrozny suší po dobu 3-5 měsíců. Po lisování se mošt přesune do "caratelli" (malé sudy různého složení), kde kvasí a stárne po dobu pěti let před lahvováním. Na konci tohoto období stárnutí, výsledné víno obsahuje pouze 12 až 15% původního výtěžku. Skvělé dezertní víno, které se v Toskánsku tradične podává se sušenkami Cantuccini což jsou tvrdé mandlové sušenky, které se do tohoto vína namáčejí.
Bílé
Toscana
Itálie
Vinařství Isole e Olena se nachází v oblasti Chianti Classico v Toskánsku. Skládá ze dvou farem - Isole a Olena. V roce 1950 statek koupila rodina De Marchi.
Současný manažer Paolo de Marchi představuje čtvrtou generaci rodiny. Paolo vyrostl v Piemonte, ale jeho jedna z nejhezčích vzpomínek a inspirací pochází z rodinného výletů do Toskánska, kde jeho otec vlastnil usedlost. Paolo dokončil vinařskou školu právě v době, kdy se jeho otec zamýšlel prodat toskánský statek. Jelikož Paolo chtěl zachránit rodinný majetek, začal pomalý proces renovace budov a vinic. Po usilovných 15 letech práce začal Paolo produkovat druh jakostních vín s výrazným potenciálem. S pomocí enologa Donato Lanati se postaral o vzkvět svých vín, a po zásluze se vinařství stalo nejlepším v regionu.
Paolo de Marchi je jedním z nejrespektovanějších vinařů na světě. Jeho původní nadšení pro použití "super-toskánských" hroznů jako Cabernet, Syrah bylo zmírněno kvůli jeho respektu k jedinečné vlastnosti v Toskánsku domorodé odrůdy - Sangiovese. Nejen díky tomuto přístupu ale i díky vynikající kvalitě, patří k nejlepším vínům Chianti Classico na trhu. Cepparello - vlajková loď vinařství je cuvée z nejlepších viničních tratí vinařství.
Paolo stále vyrábí malé množství vína z mezinárodních odrůd, včetně Cabernet Sauvignon, Syrah a Chardonnay.