Rodina Montrachet se skládá z pěti Grands Crus pěstovaných ve dvou vesnicích Puligny-Montrachet a Chassagne-Montrachet. Tito dva sdílejí Montrachet a Batard-Montrachet pojmenování. Chevalier-Montrachet a Batard-Montrachet patří k vesnici Puligny-Montrachet. Půdy v Chevalier, jsou tenké a kamenité rendziny odvozené od slíny a vápenců. Vinice se nachází zhruba 265-290 nad mořem. Vinifikace probíhá v barikových sudech kde i zraje po dobu 16 měsíců, zhruba 50% sudů je nových. Barva vína je žluto-zlatá, vůně evokuje máslo a teplé croissanty, med. Tělo je strukturované, plné zralého žlutého ovoce, koření a harmonie. To vše dohromady tvoří jeden dokonalý celek. Doporučujeme k výraznějším úpravám ryb ale můžete snoubit i s jemnější úpravou telecího.
Bílé
Chardonnay
Bourgogne
Francie
Vinařství Domaine Phillippe Colin bylo založeno v roce 2004. V současné době vinařství hospodaří na více jak 11,5 hektarech vinic v okolí vesničky Chassagne Montrachet, s produkcí 90.000 láhví. Bílé a červené hrozny jsou rozprostřeny na 28 rozdílných apelacích, od nejmenších až po velikost celého terroirs. Větší důraz je celkem logicky věnován odrůdě Chardonnay tedy bílým vínům.
Filozofie vinařství je velmi prostá a jednoduchá. Vše dělat s úctou k přírodě a respektu k podloží. Vína jsou stařena v dubových sudech po dobu 12 až 15 měsíců dle jednotlivýcg crus. Po lehké filtraci přes jíl jsou vína lahvovány. Zajímavostí je vosk který se přidáva na samý vrchol lahve lépe řečeno na korek. Důvodem je zachování větší svěžesti vína díky menšímu přístupu vzduchu. Tento přístup je novinkou a zatím není v burgundsku příliš rozšířen až čas ukáže zda je velkým přínosem či zanedbatelným. Philippova vína jsou zejména ideálním partnerem do vyšší gastronomie.